Horticultorul.ro

oct. 28 2014

CONSERVA DE ZARZAVAT PENTRU CIORBA

 Conserva de ZARZAVAT PENTRU CIORBA_1Ingrediente

– 3 kg morcovi

– 2 kg patrunjel si telina

– 1 kg ceapa

– 2 kg gogosari

– 600 ml ulei

– 200 gr sare (sau dupa gust)

– 3 cani de apa

Preparare

Se spala legumele, se curata si se toaca cu ajutorul unui robot (sau se pot rade cu ajutorul unei razatoare). Zarzavatul tocat se amesteca cu uleiul, apa si sarea si se pun la fiert pana cand se observa inmuierea acestuia. Apoi se pune in borcane si se fierbe la bain-marie aproximativ 20 minute. Borcanele se acopera cu o patura si se lasa asa pana cand se racesc.

Conserva de ZARZAVAT PENTRU CIORBA_2

Fig. 1 CONSERVA DE ZARZAVAT PENTRU CIORBA

Conserva de ZARZAVAT PENTRU CIORBA_3

Fig. 2 CONSERVA DE ZARZAVAT PENTRU CIORBA

Categorie: Mancare sanatoasa

De la: Horticultorul

Comentariile sunt închise pentru CONSERVA DE ZARZAVAT PENTRU CIORBA

Comments are closed at this time.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Cookies - Termeni si conditii