Horticultorul.ro

Oct 28 2014

ZACUSCA CU Vinete si Ardei Capia ( LEGUMELE TAIATE MARI)

ZACUSCA CU Vinete si Ardei Capia_1Ingrediente

– 5 kg vinete

– 5 kg ardei capia

– 400 ml ulei

– 1 cana zahar sau 3 linguri miere

– 100 ml otet

– sare (dupa gust)

– piper alb macinat

– 4 aspirine (nu este obligatoriu)

 Preparare

Se coc vinetele si ardeii capia si se curata. Se taie vinetele si ardeiul capia in fasii lungi si impreuna cu uleiul, mierea, otetul, sarea si piperul se amesteca si se pun in borcane. Borcanele pline se aseaza in cratita si se fierb la bain marie timp de 30-40 minute. Apoi se acopera cu o patura si se lasa asa pana cand se racesc.

ZACUSCA CU Vinete si Ardei Capia_2

Fig. 1 ZACUSCA CU Vinete si Ardei Capia ( LEGUMELE TAIATE MARI)

ZACUSCA CU Vinete si Ardei Capia_3

Fig. 2 ZACUSCA CU Vinete si Ardei Capia ( LEGUMELE TAIATE MARI)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4,57 out of 5)
Se încarcă...

Categorie: Mancare sanatoasa

De la: Dan

No responses yet

Comments RSS

Leave a Reply

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.