Horticultorul.ro

apr. 07 2017

KYLEO ERBICID TOTAL NOU ȘI PUTERNIC

Începând de anul acesta compania Nufarm vă aduce în premieră în România un nou erbicid total sub numele de Kyleo.

Formularea
Kyleo este un erbicid total formulat special de compania Nufarm şi patentat de aceasta. În componenţa lui găsim două substanțe active: glifosat 240g/l, 2,4 D 160g/l şi un adjuvant special 200g/l.
Acest readymix beneficiază de un efect sporit asupra buruienilor monocotile şi dicotile anuale şi perene, acțiunea celor două substanțe ducând la o creștere a eficacității erbicidului.
Sinergism şi nu antagonism

Ani de zile au fost încercate numeroase combinații între glifosat şi 2,4 D pentru a compune un produs în care acestea să nu cristalizeze şi să fie afectată acțiunea finală a erbicidului. Cu ajutorul formulărilor speciale ale substanțelor active şi prin adăugarea unui adjuvant natural,  Kyleo devine o alternativă importantă în gama erbicidelor totale.
MAI PUTERNIC, MAI ABIL, MAI RAPID.

Problema fermierilor, privind buruienile tolerante la anumite doze de glifosat sau chiar rezistenţa la erbicidele pe bază de glifosat, are de azi o rezolvare sigură: Kyleo.
Kyleo este soluția optimă în combaterea buruienilor şi în managementul anti-rezistenţă, datorită dublului său mod de acțiune: inhibitor de sinteză şi auxină sintetică.

Mai mult, prin aportul adjuvantului de ultimă generație, viteza de acțiune creşte cu 85-98%, iar ploaia survenită la o oră după aplicarea lui Kyleo, nu influențează negativ eficacitatea erbicidării.
Combaterea buruienilor problemă

Kyleo are eficacitate crescută asupra unor buruieni problemă precum: coada calului  (Equisetum arvense), volbura (Convolvulus arvense), pătlagina (Plantago spp), iarba roșie (Polygonum lapathifolium), ciulin (Xanthium spp) şi a altor specii perene dicotiledonate a căror sistem radicular rezistă erbicidării cu glifosat şi se pot regenera la scurt timp după erbicidare.
Coada calului (Equisetum arvense) este o buruiană greu de combătut însă, de acum, o singură aplicare a erbicidului total Kyleo, înainte de înființarea culturii, rezolvă problema. Samulastra de rapiță sau grâu se combate mai repede şi cu eficacitate ridicată printr-o singură aplicare a erbicidului Kyleo.

Categorie: Agricultura

De la: Horticultorul

Comentariile sunt închise pentru KYLEO ERBICID TOTAL NOU ȘI PUTERNIC

Comments are closed at this time.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Cookies - Termeni si conditii