oct. 28 2014

ZACUSCA CU Vinete si Ardei Capia ( LEGUMELE TAIATE MARI)

ZACUSCA CU Vinete si Ardei Capia_1Ingrediente

– 5 kg vinete

– 5 kg ardei capia

– 400 ml ulei

– 1 cana zahar sau 3 linguri miere

– 100 ml otet

– sare (dupa gust)

– piper alb macinat

– 4 aspirine (nu este obligatoriu)

 Preparare

Se coc vinetele si ardeii capia si se curata. Se taie vinetele si ardeiul capia in fasii lungi si impreuna cu uleiul, mierea, otetul, sarea si piperul se amesteca si se pun in borcane. Borcanele pline se aseaza in cratita si se fierb la bain marie timp de 30-40 minute. Apoi se acopera cu o patura si se lasa asa pana cand se racesc.

ZACUSCA CU Vinete si Ardei Capia_2

Fig. 1 ZACUSCA CU Vinete si Ardei Capia ( LEGUMELE TAIATE MARI)

ZACUSCA CU Vinete si Ardei Capia_3

Fig. 2 ZACUSCA CU Vinete si Ardei Capia ( LEGUMELE TAIATE MARI)

Categorie: Mancare sanatoasa

De la: Horticultorul

Comentariile sunt închise pentru ZACUSCA CU Vinete si Ardei Capia ( LEGUMELE TAIATE MARI)

Comments are closed at this time.

Cookies - Termeni si conditii