oct. 28 2014
ZACUSCA CU Vinete si Ardei Capia ( LEGUMELE TAIATE MARI)
– 5 kg vinete
– 5 kg ardei capia
– 400 ml ulei
– 1 cana zahar sau 3 linguri miere
– 100 ml otet
– sare (dupa gust)
– piper alb macinat
– 4 aspirine (nu este obligatoriu)
Preparare
Se coc vinetele si ardeii capia si se curata. Se taie vinetele si ardeiul capia in fasii lungi si impreuna cu uleiul, mierea, otetul, sarea si piperul se amesteca si se pun in borcane. Borcanele pline se aseaza in cratita si se fierb la bain marie timp de 30-40 minute. Apoi se acopera cu o patura si se lasa asa pana cand se racesc.
Categorie: Mancare sanatoasa
De la: Horticultorul
Comentariile sunt închise pentru ZACUSCA CU Vinete si Ardei Capia ( LEGUMELE TAIATE MARI)