Horticultorul.ro

feb. 07 2022

Bayer Expert forum Pomicultură

Eveniment: Bayer Expert forum Pomicultură

data: 15. februarie 2022

interval orar: 10:00 – 12:00

tip eveniment: online (+ filmari practice din livada USAMV)

Dragi parteneri și colaboratori, sezonul 2022 în pomicultură a început, lucrările de tăiere, stropirile de iarnă sau pregătirea rezistenței pomilor pentru îngheț. Tema evenimentului Bayer țintește aceste lucrări și dorește să aducă informații valoroase și complete, fermierilor profesioniști dar și celor ce au ca ca hobby acest domeniu.

Una dintre temele abordate la Forumul Bayer va fi „Taierile de întreținere si ramurile de rod la speciile sămânțoase”, invitatul Bayer (  Prof.dr Florin Stanica,Facultatea de Horticultura, USAMV Bucuresti membru corespondent al Academiei Române) va explica si detalia aceste lucrări de maximă importanță din pomicultură.

Un alt subiect ce va fi analizat în cadrul evenimentului este reprezentat de „ Tratamentele de protecție din perioada de repaus vegetativ”, se vor prezenta propuneri de tehnologii destinate sezonului de iarnă cu continuitate în perioada de repaus vegetativ, tehnologii ce ajută la evitarea fenomenului de rezistență, reducerea presiunii bolilor și dăunătorilor din perioada de vegetație, gestionarea reziduurilor și alte puncte de interes ale momentului.

Va așteptăm cu drag!

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri-Advertoriale

Comentariile sunt închise pentru Bayer Expert forum Pomicultură

Comments are closed at this time.

Cookies - Termeni si conditii