Horticultorul.ro

mart. 05 2015

Care sunt avantajele oferite de ambalajele Romcarbon din polietilena pentru agricultori, legumicultori, costructori si industriasi ?

Folie SolarAmbalajele din polietilena sunt foarte populare datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera(durabilitate, rezistenta, preturi competitive), polietilena fiind un material utilizat la scara larga, pentru fabricatia diverselor ambalaje din plastic precum: saci, folii, pungi si sacose.

Domeniile de utilizare sunt foarte variate, astfel incat se pot folosi atat in agricultura, pentru  sere si solarii, pentru mulcirea solului, pentru protejarea temporara a culturilor de fructe si legume, in constructii  pentru acoperiri temporare de sape de beton, protectie temporara a usilor si ferestrelor contra ploii, vantului pe toata durata constructiei, sau pentru orice alte acoperiri cu durata determinata a unor suprafete ce pot fi deteriorate usor de catre muncitori sau uneltele acestora, cat si in industrie pentru ambalarea diverselor produse alimentare si nealimentare.

O companie care se remarca prin activitatea desfasurata in domeniul prelucrarii maselor plastice este Romcarbon SA, care este si primul producator roman de folie coextrusa in 3 straturi de dimensiuni cuprinse intre 2 si 12 m latime si 100-200 microni grosime.

Spre deosebire de alti producatori romani, aceasta companie ofera folie cu 3 straturi suprapuse, pentru a creste rezistenta foliilor in fata vantului sau a ploii cu aproximativ 40%, spre deosebire de folia cu un singur strat.

In plus, datorita tratamentului UV, foliile din polietilena oferite de producatorul Romcarbon se remarca prin rezistenta la razele solare 1, 2 sau chiar si 3 sezoane, iar latimea mare, de 8-12 m va ajuta sa le puteti monta cu mai multa usurinta pe structura scheletica a solarului, fie ca este una metalica, fie ca este una lemnoasa.

Indiferent de domeniul tau de activitate, la Romcarbon vei gasi ambalajul potrivit:

 • Basic Foil
 • Folie de uz general din polietilena
 • Folie neagra pentru mulcire
 • Folie pentru constructii
 • Folie pentru solarii
 • Folie si huse termocontractibile imprimate
 • Folie transparenta pentru germinatia plantelor
 • Premium UV 3 ani
 • Saci antipicurare
 • Saci si huse pentru fructe
 • Saci subtiri, grosi, pungi din polietilena

Romcarbon are posibilitatea de a personaliza ambalajele realizate, in concordanta cu cerinta clientului. Astfel, produsele pot fi imprimate cu pana la 6 culori, dimensiunile maxime ale cliseului fiind 660 x 860 mm. In functie de imagine, se pot imprima si suprafete mai mari, realizate din mai multe clisee. Termenul de executie este de maximum 5 zile de la confirmarea comenzii.

De-a lungul timpului, ambalajele din polietilena si-au demonstrat utilitatea, motiv pentru care astazi continua sa fie utilizate la scara larga. Daca te afli printre persoanele interesate sa cumpere astfel de folii, atunci poti vizita site-ul companiei Romcarbon, pentru a consulta ofertele si produsele puse la dispozitie de aceasta companie.

Folie Solar-520

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri

Comentariile sunt închise pentru Care sunt avantajele oferite de ambalajele Romcarbon din polietilena pentru agricultori, legumicultori, costructori si industriasi ?

Comments are closed at this time.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Cookies - Termeni si conditii