Horticultorul.ro

sept. 30 2014

Coacere uniforma prin fertilizare foliara

HasconOdata cu scaderea temperaturilor, cultivatorii de legume, in special cei de ardei gogosar, ardei kapia rosu, tomate se confrunta cu problema colorarii neuniforme a legumelor. Acest aspect scade din valoarea de piata a produselor.
Pentru a veni in intampinarea acestei probleme GREEN HAS ITALIA a conceput un produs, HASCON M10AD care asigura o imbunatatire a coacerii, timpurietate si uniformitate a productiei.
HASCON M10AD este un ingrasamant performant care, datorita formularii sale speciale si imbogatirii cu microelemente specifice, este imediat absorbit de catre plante.
Produsul poate fi aplicat atat foliar cat si prin fertigare, conducand la un raspuns prompt din partea culturii, adica la cresterea productiilor din punct de vedere calitativ si cantitativ.
Poate fi aplicat in amestec cu produsele de protectia plantelor.

PRINCIPALELE AVANTAJE:
IMBUNATATIREA COACERII, deoarece creste continutul de zaharuri si substanta uscata din fructe si din alte organe de rezerva.
CRESTE CALITATEA PRODUCTIEI, deoarece stimuleaza sinteza compusilor aromatici, polifenolici, antioxidanti precum si a altor compusi organici ce au un rol important din punct de vedere organoleptic.
STIMULEAZA MATURAREA LEMNULUI, deoarece stimuleaza procesele de lignificare a tesuturilor la pomii fructiferi si vita de vie.
HASCON M10 AD se aplica foliar in doza de 1,5-2,5 l/ha (150-250 ml/hl) si prin fertigare in doza de 15-35 l/ha.

Produsul este folosit cu rezultate foarte bune de cativa ani in bazinul legumicol Izbiceni din judetul Olt. Aici cultivatorii de tomate si ardei kapia rosu il aplica pentru stimularea coacerii si pentru uniformitatea productiei, in acest mod ei putand asigura produse cu o coloare corespunzatoare.

green_contact

Gogosari verde Gogosar rosu

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri

Comentariile sunt închise pentru Coacere uniforma prin fertilizare foliara

Comments are closed at this time.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Cookies - Termeni si conditii