Horticultorul.ro

ian. 31 2018

Forumul pentru legumicultură Syngenta, ajuns la cea de a V-a ediție

București, România, 22 ianuarie, 2018

Forumul pentru legumicultură Syngenta, ajuns la cea de a V-a ediție

În prezența a 160 de invitați, Syngenta a organizat săptămâna trecută Forumul „Excelență în legumicultură” dedicat reprezentanților fitofarmaciilor și legumicultorilor români. În cadrul evenimentului, echipa Syngenta a prezentat noutățile portofoliului Syngenta de semințe legume și produse de protecţia plantelor, abordând mai multe subiecte precum Limitele Maxime de Reziduuri în produsele agroalimentare, tendințele pieței din regiune în ameliorarea noilor hibrizi de tomate și ardei, recomandările companiei privind utilizarea în siguranța a produselor de protecția plantelor şi programele Syngenta pentru culturi horticole: Alertele meteo pentru pomicultori și campania pentru fitofarmacii „Clientul misterios”.

Syngenta vine pe piața din România în 2018 cu 21 de hibrizi noi de semințe de legume, la tomate, pepeni verzi, pepeni galbeni, conopidă, varză, broccoli, ardei, castraveți și dovlecel. Ca noutate, Syngenta vine pe piață în acest an cu primii hibrizi de tomate roz, Mamston F1, dar și cu specialități, tomate cherry, Landolino F1 și Tredicy F1. Produsele nou introduse au fost testate cel puțin 2 ani în condițiile pedo-climatice din România și prezintă toleranțe ridicate la bolile și dăunătorii cu care se confruntă legumicultorii.

În cadrul evenimentului, Andreea Caimac, Manager de produs culturi horticole, a declarat că „An de an dăm startul sezonului prin organizarea forumurilor dedicate culturilor horticole, astfel că putem analiza sezonul anterior şi putem anticipa ce ne va aduce noul an agricol. Suntem bucuroși că legumicultorii români sunt interesați de produsele noastre și de noutățile pe care le-am pregătit pentru 2018”.

Specialiștii Syngenta le-au vorbit celor prezenți la Forum și despre noutăţile din portofoliul Syngenta de protecția plantelor dedicat culturilor de legume: fungicidele Revus şi Cidely Top cu spectru larg de combatere a bolilor foliare. Affirm Opti este noul insecticid pentru controlul Lepidopterelor dedicat în special pomicultorilor. Syngenta este lider de piaţă în protecţia plantelor şi semințe la culturile de legume şi acordă atenţie sporită acestui sector agricol atât de important țării noastre.

Ramona Grama, Manager marketing – semințe de legume, le-a reamintit participanților prezenți de faptul că, “Syngenta este permanent preocupată de tendințele pieței, de nevoile fermierilor și solicitările acestora, diferite în funcție de fiecare zonă a tării, iar acest eveniment reprezintă încă un prilej pentru a afla noutăți și a înțelege mai bine cerințele venite din piață.”

Syngenta marchează în acest an 150 de ani de legume cu gust! Syngenta este prezentă pe piața globală cu peste 2500 de produse, fiind numărul 1 în lume la cultura de curcubitaceae (pepeni verzi, pepeni galbeni, dovlecei, castraveți), vărzoase (varză, conopidă, broccoli, varză de bruxelles) și porumb dulce, și numărul 2 la cultura de tomate și ardei. Acoperind peste 30 de culturi de legume și lansând în fiecare an peste 150 de produse noi, Syngenta semințe de legume aduce inovație consumatorilor pentru a răspunde cerințelor întregului lanț alimentar, de la producători, distribuitori, retaileri și consumatori.

Syngenta este o companie internațională de vârf, cu peste 28.000 de angajați în mai mult de 90 de țări, cu toții dedicați scopului nostru de a elibera potențialul plantelor. Prin cercetare, o prezență globală și angajament față de partenerii noștri, contribuim la creșterea productivității culturilor, protecția mediului înconjurător, a sănătății populației și calității vieții. Pentru mai multe informații despre Syngenta vă rugăm să accesați www.syngenta.ro, www.syngenta.com  sau www.growmorefromless.com.

Avertisment referitor la declarațiile previzionale

Acest document conține o serie de informații cu privire la viitor, ce pot fi recunoscute prin folosirea verbelor la modul viitor sau condițional sau prin termeni ce implică o proiecție în viitor. Asemenea declarații pot fi obiectul unor riscuri şi incertitudini ce pot face ca rezultatele reale să difere esențial de cele prezentate în acest document. Pentru mai multe informații referitoare la aceste riscuri şi incertitudini, precum şi la altele, vă invităm să consultați formularul oferit publicului de Securities and Exchange Commission din SUA. Syngenta nu îşi asumă nicio obligație în a actualiza declarațiile cu caracter previzional pentru a reflecta rezultate existente, ipoteze modificate sau alți factori. Acest document nu constituie sau nu face parte din nicio ofertă sau invitație de vânzare sau emitere, din nicio solicitare a unei oferte de achiziționare sau abonare la acțiuni ordinare ale Syngenta AG sau Syngenta ADS si nici nu stă la baza sau nu este legat de niciun contract în acest scop.

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri

Comentariile sunt închise pentru Forumul pentru legumicultură Syngenta, ajuns la cea de a V-a ediție

Comments are closed at this time.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Cookies - Termeni si conditii