ian. 28 2014

Fresh din mere de Itesti

Fresh din mere de ItestiKAPITAL HART S.R.L. BUCURESTI FILIALA BACAU a lansat pe piata in octombrie 2013 sucul natural Fresh din mere de Itesti.

Kapital Hart este o companie la inceput de drum, o companie care in aceste vremuri caracterizate de industrializare si viteză s-a adaptat, dar in acelasi timp pune pret pe traditie, unicul sau scop fiind acela de a oferi clientilor sai un produs de o calitate exceptionala.

Suntem o echipă tanara, dinamica si ambitioasa. Ne place ceea ce facem si suntem preocupati sa ne dezvoltam continuu. Dedicarea, atitudinea prietenoasa si atenta fata de client sunt atuurile care ne recomanda.

Ne-am specializat in productia sucului de mere natural folosind o tehnologie moderna de ultimă ora: tehnologia NIKO cu presa pneumatica si pasteurizator de ultima generatie.

Utilizand această tehnologie si folosind cele mai proaspete si sanatoase mere, cultivate in livada noastra din Itesti, culese si prelucrate cu mare grija, va asigurăm de cel mai gustos suc natural: Fresh din mere de Itesti.

Produsul poate fi achizitionat din magazinele Billa, Carrefour, Cora, Kaufland, Dedeman, Pambac, Petrom/OMV, dar si de pe site-ul www.freshdinmeredeitesti.ro sau de pe pagina de facebook www.facebook.com/FreshdeItesti.

Produsul este obtinut prin presarea la rece a delicioaselor mere de Itesti, dupa care se pasteurizeaza si se ambaleaza in ambalaje tip PouchUp si sticle de 250 si 750 ml.

Ambalarea Pouch Up este o metodă relativ nouă care constă într-o pungă sterilă din folie în trei straturi (protejată cu film metalizat) şi prevăzută cu un robinet.

Tehnologia Pouch Up este net superioară altor metode de ambalare deoarece: asigură protecţia împotriva

microorganismelor şi bacteriilor; nu permite oxidarea sucului prin contact cu aerul, punga fiind flexibilă şi comprimându-se pe măsura ce sucul este consumat; ocupă spaţiu redus de depozitare.

Prin tot ceea ce facem vom demonstra ca produsele romanesti vor fi primele în preferintele consumatorilor. Si am pornit de la ideea:

Produse romanesti consumate de romani = Sanatate si bunastare pentru romani!”

 suc de mere Romanesc-Fresh din mere de Itesti

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri-Advertoriale

Comentariile sunt închise pentru Fresh din mere de Itesti

Comments are closed at this time.

Cookies - Termeni si conditii