mart. 04 2014

Ingrasamintele foliare Green Has Italia

GREEN HAS ITALIA Capacitatea plantelor de a absorbi apa si substantele nutritive a fost observata inca de acum trei secole. Insa abia in anii 1950, dr. Tukey a confirmat in mod stiintific teoria conform careia substantele nutritive pot fi absorbite de catre plante prin aplicare foliara. Atunci s-a demonstrat pentru prima oara ca elementele nutritive aplicate foliar patrund in planta in special prin stomate si in anumite situatii prin cuticula.

In ultimii ani in cadrul tehnologiilor performante se promoveaza din ce in ce mai mult aplicarea fertilizarilor foliare in vederea obtinerii de productii ridicate. Acest lucru facut ca in ultimii ani in Romania, peste 20% din suprafetele cultivate cu grau sa fie fertilizate foliar, 5%-10% la porumb, 10%-15% la floarea soarelui si rapita si 20-30% la vii si pomi.

Unul dintre cei mai importanti factori care diferentiaza aceste produse intre ele si care influenteaza in mod deosebit eficacitatea aplicarii fertilizantilor foliari este CALITATEA. Astfel, Green Has Italia a adus pe piata romaneasca o gama completa de ingrasaminte premium. Succesul produselor  Green Has are la baza calitatea materiilor prime folosite in formularea ingrasamintelor foliare precum si cercetarea continua in vederea identificarii unor noi specialitati nutritive ce au ca scop cresterea productiilor din punct de vedere calitativ si cantitativ.

Gama de produse Green Has cuprinde biostimulatori, ingrasaminte minerale lichide, fertilizanti hidrosolubili, fertilizanti organici precum si macroelemente secundare si microelemente.

GREEN HAS ITALIA S.p.a. este o companie specializata in Nutritia Plantelor. Incepand din 1985, a jucat un rol de lider pe pietele nationale si internationale. Sediul central este situat in Canale d’Alba, Italia. Unitatile de productie sunt situate in Canale d’Alba, Italia si in Al Mafraq, Iordania.

GREEN HAS ITALIA desfasoara permanent cercetari ce vizeaza obtinerea de specialitati nutritive inovative ce au rolul atat de a imbunatati productia si calitatea culturilor cat si de a crea tehnologii cu un impact scazut asupra mediului inconjurator.

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri-Advertoriale

Comentariile sunt închise pentru Ingrasamintele foliare Green Has Italia

Comments are closed at this time.

Cookies - Termeni si conditii