Horticultorul.ro

mart. 23 2020

Luna Care, fungicid de top inovativ si unic în pomicultură

Luna Care este singurul produs fungic cu dubla sistemie, acțiune de contact și translaminaritate, la nivel mondial. Spectrul de combatere include atat ciuperci cat si bacterioze, faptul ca are o acțiune de lunga durată generează un număr mai mic de tratamente și astfel o reducere a costurilor.

 

 

 

 

 

Domeniu de utilizare: LUNA® CARE 71,6 WG este omologat pentru tratamente foliare  la următoarele culturi :

măr: 3 kg/ha (300 – 1500 l apă; sau 1 kg produs comercial/mch*/ha), pentru combaterea făinării (Podosphaera leucotricha), rapănului (Venturia inaequalis/pyrina), focului bacterian (Erwinia amylovora), cancerului deschis al ramurilor (Nectria galligena), arsurii bacteriene comune (Pseudomonas syringae). Tratamentele se pot aplica doar postfloral, din momentul în care fructele au circa 1 cm în diametru/prima cădere fiziologica a fructelor (BBCH 71) până la începutul coacerii (BBCH 81). Nu se aplica la soiul Golden Delicios si nici la alte varietatile cu genetica Golden.

– păr: 3 kg/ha (300 – 1500 l apă; sau 1 kg produs comercial/mch*/ha), pentru combaterea făinării (Podosphaera leucotricha), rapănului (Venturia inaequalis/pyrina), focului bacterian (Erwinia amylovora), cancerului deschis al ramurilor (Nectria galligena), arsurii bacteriene comune (Pseudomonas syringae) şi pătării brune la pär (Stemphylium vesicarium).

Tratamentele se pot aplica incepand cu faza „înainte de inflorit” (BBCH 51), până la „începutul coacerii” (BBCH 81).

 

Se efectuează maxim 3 tratamente pe sezon, la avertizare, la interval de 7-12 zile. Timp de pauză: 28 zile. Nu se aplică în timpul înfloritului la mar.

(*mch = metru înălțime coroană; 1 kg x 3 m = 3 kg produs comercial/ha)

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri-Advertoriale

Comentariile sunt închise pentru Luna Care, fungicid de top inovativ si unic în pomicultură

Comments are closed at this time.

Cookies - Termeni si conditii