Horticultorul.ro

iun. 28 2016

Magazinul Ogorul: Un furnizor care ține pasul cu trendurile în agricultură

 Ogorul_magazin_1Fermerii români care nu fac compromisuri în ceea ce privește calitatea culturilor au la dispoziție un portofoliu bogat de produse destinate culturilor agricole și nu numai, putând cumpăra online sau din unul dintre magazinele fizice din județul Constanța, seminte profesionale, solarii sau pompe, generatoare, și până la utilaje, motocultoare, accesorii sau mori si tocătoare.

Rețeaua de magazine Ogorul este aliatul ideal pentru o cultură mare, garantând respect pentru pământ și roade, și sprijin pentru fermierii din horticultură și nu numai.

Magazinul Ogorul este parte a grupului BRISE, un grup de companii cu un capital 100% românesc, una dintre cele mai importante structuri de agro-business din țară. BRISE este prezentă în toate zonele agricole de interes ale țării, oferind, prin rețeaua sa de furnizori, soluții integrate și oferind clienților garanția unor parteneriate durabile și avantajoase.

România rămâne unul dintre exportatorii de top ai Uniunii Europene

Agricultura rămâne unul dintre sectoarele cheie ale economiei naționale, România fiind în top cinci exportatori de cereale, dintre statele membre. Grâul, porumbul și orzul din Ialomița sau Călărași au o cerere din ce în ce mai mare, mai ales din țările necomunitare sau din afara continentului European, produsele bio bucurându-se de o atenție specială.

În cadrul agriculturii ecologice, 80% dintre produsele exportate sunt materii prime, solurile din România fiind extrem de apreciate pentru proprietățile lor.

Ogorul_magazin_4 Ogorul_magazin_3 Ogorul_magazin_2Ogorul_magazin_5

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri

Comentariile sunt închise pentru Magazinul Ogorul: Un furnizor care ține pasul cu trendurile în agricultură

Comments are closed at this time.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Cookies - Termeni si conditii