Horticultorul.ro

aug. 11 2018

Produsul Inatreq Active de la Corteva Agriscience primește din partea UE aprobările necesare

GENEVA, august 2018 – Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, anunță că produsul Inatreq™ active, o soluție revoluționară pentru protecția plantelor pentru fermierii europeni, care corespunde mai bine așteptărilor sociale, a primit toate aprobările necesare pentru utilizarea pe piețele din Uniunea Europeană. Inatreq™ active este un fungicid inovator care ține sub control boli specifice cerealelor precum Septoria tritici (septorioza) sau rugina cerealelor. Ingredientul activ este de unul origine naturală cu performanțe biologice extraordinare și cu domeniu de acțiune foarte specific pe segmentul fungicidelor pentru cereale. Inatreq™ nu induce rezistență încrucișată la fungicidele chimice pentru cereale.

„Suntem încântați că Uniunea Europeană pregătește terenul pentru ca agricultorii europeni să beneficieze de acest nou fungicid de origine naturală”, declară Thomas Lyall, lider în domeniul reglementării și administrării pentru piețele din EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) pentru Corteva AgriscienceTM. „Inatreq™ active nu va produce doar schimbări majore în piață. El va permite fermierilor să crească nivelul de productivitate combinând flexibilitatea în aplicare cu un nivel de siguranță excelent pentru culturi. Mulțumită originii biologice, produsul răspunde cerințelor societăților europene de a aduce în piață produse inovatoare pentru domeniul agricol.”

Vor urma prezentări ale produsului în țările europene, în așteptarea ca acesta să fie disponibil la vânzare în toată Europa. Produsul Inatreq™ este deja înregistrat pentru a fi folosit la plantațiile de bananieri din anumite țări.

Despre Corteva Agriscience, Divizia de Agricultură a DowDuPont

Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont (NYSE: DWDP), urmează să devină companie independentă, listată la bursă, așa cum s-a anunțat anterior, proces care va fi finalizat în luna iunie 2019. Diviza combină capacitățile DuPont Pioneer, DuPont Protecția Plantelor și Dow AgroSciences. Corteva Agriscience™ oferă fermierilor din lume cel mai complet portofoliu din industrie — incluzând unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură: Pioneer®, Encirca®, nou lansatul Brevant™ Semințe, precum și alte produse premiate de protecția culturilor – și aduce constant noi produse în piață prin intermediul unei echipe de cercetare puternice în domeniul chimic și tehnologic. Mai multe informații găsiți pe www.corteva.com.

 

Urmăriți Corteva Agriscience™, divizia de agricultură a DowDuPont, pe Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter și YouTube.

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri

Comentariile sunt închise pentru Produsul Inatreq Active de la Corteva Agriscience primește din partea UE aprobările necesare

Comments are closed at this time.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.