Horticultorul.ro

ian. 16 2020

Recomandari Syngenta – cultura de ceapa

Bratko F1 este un hibrid de ceapă, de tip spaniol – american, cu bulbi de formă rotundă și culoare maronie. Recoltarea acestuia poate începe în a doua jumătate a lunii august și se remarcă printr-o capacitate bună de păstrare.

La o tehnologie adaptată condițiilor de mediu, se pot obține producții foarte mari.

 

 

Bosko F1 este un hibrid de ceapă, de tip spaniol ce se caracterizează printr-un potențial ridicat de  productie. Acesta este un hibrid tolerant la condiții extreme de temperatură, remarcându-se printr-o rezistență excelentă la stres.

Bulbii au formă globulară, de culoare galben – maroniu, cu frunze cerate și erecte, iar tunica puternică face să reziste bine la recoltare și procesare mecanizată. Bosko F1 se păstrează foarte bine pe o perioadă îndelungată și se remarcă prin productivitate bună, chiar și în condiții slabe de cultură.

 

Banko este un soi de ceapă de tip spaniol, caracterizat prin productivitate ridicată. Culoarea bulbilor este galben – aurie, cu formă globulară, iar greutatea medie este de 150 de grame. Banko se remarcă printr-o bună capacitate de păstrare

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri-Advertoriale

Comentariile sunt închise pentru Recomandari Syngenta – cultura de ceapa

Comments are closed at this time.

Cookies - Termeni si conditii