ian. 15 2020

Recomandari  Syngenta – cultura de pepeni

Mirza F1 este un hibrid extratimpuriu de pepene verde, tip „Crimson Sweet”, cu formă rotundă. Acesta leagă foarte bine chiar și la temperaturi scăzute, ce apar la plantările foarte timpurii, iar producția este ridicată, asigurând profitul dorit producătorilor. Acesta este pretabil pentru altoire și poate ajunge la o greutate medie de 6-8 kg. Culoarea pulpei este de un roșu intens, cu semințe mici și puține, miezul este crocant și cu un gust foarte bun. Mirza F1 are coaja subțire, dar în același timp, prezintă o rezistență foarte bună la transport.

 

Introdus în 2018 în portofoliu, Lorian F1 este un hibrid timpuriu de pepene verde cu coajă neagră de tip „Sugar Baby”. Acesta se remarcă printr-o capacitate foarte bună de legare și regenerare în condiții de stres termic, asigurând producții ridicate producătorilor, respectiv profit în urma cultivării lui.  Lorian F1 asigură fructe uniforme ca mărime, rotunde, cu o greutate medie de 7-8 kg, cu coaja de culoare verde închis, miezul roșu intens, cu un gust dulce şi deosebit. Altoit hibridul poate ajunge până la 9 kg. Hibridul Lorian F1 prezintă toleranță la arsuri solare, dar și o capacitate foarte bună de păstrare, atât în câmp, cât și după recoltare, având şi o rezistență bună la transport.

 

Morena F1 este un hibrid de pepene verde, tip „Sugar Baby”, fără semințe, cu formă rotundă. Are o calitate internă a fructelor foarte bună, un gust deosebit de bun, datorită conținutului ridicat de zahăr. Hibridul se caracterizează prin vigoare medie și o capacitate mare de legare, precum și de regenerare în condiții de stres termic. Morena F1 atinge o greutate medie a fructelor de 6 – 7 kg, fiind ideal pentru cererea crescândă a supermarketurilor pentru specialitățile din cultura de pepeni.

 

Mirsini F1 este un hibrid de pepene verde tip Crimson cu o perioadă de vegetaţie cuprinsă între 62 – 67 de zile. Pepenele verde Mirsini F1 se remarcă printr-o calitate deosebită a fructelor, pornind de la uniformitatea acestora, mărime şi formă, până la calitatea miezului. Plantele se remarcă printr-o bună capacitate de regenerare după perioade de stress, iar fructele sunt  uniforme ca mărime, de formă alungită, au coajă subţire cu dungi de culoare verde închis și miezul roşu cu un conţinut ridicat de zahăr. Greutatea fructelor este de 6-8 kg la plantele nealtoite şi de 12-13 kg la plantele altoite. Mirsini F1 are o capacitate bună de păstrare după recoltare.

 

Romanza F1 este un hibrid timpuriu de pepene verde, de tip Crimson. Fructele nu sunt sensibile la arsuri solare şi ajung la greutatea de 7-9 kg la plante nealtoite şi 10-12 kg la plantele altoite. Aspectul exterior este plăcut, miezul compact şi coaja subţire. Plantele sunt viguroase având în vedere precocitatea și leagă foarte bine. Fructele au o greutatea medie de 7-9 kg la plante nealtoite şi 10-12 kg la plante altoite, prezintă un aspect exterior plăcut, culoare verde închis cu reflexe albastre, miezul este compact, crocant, zemos și dulce, de culoare roşu carmin cu seminţe mici şi puţine.

 

Karistan F1 este un hibrid semitimpuriu de pepene verde care se remarcă prin comportament foarte bun la cultivare pe perioada verii şi care prezintă toleranță intermediară la antracnoza şi ofilire vasculară. Plantele leagă foarte bine şi sunt viguroase iar fructele sunt oval-alungite, de 8-12 kg cu miezul dulce crocant, de culoare roşu-carmin iar seminţele sunt mici. Hibridul se remarcă prin comportament foarte bun la cultivare pe perioada verii.

 

Fascination F1 este un hibrid de pepene verde de tip Crimson, fără seminţe, cu o capacitate bună de producţie şi cu fructe mari de 6-8 kg şi de 8-10 kg la altoit. Plantele sunt puternice, cu o bună capacitate de legare, iar fructele sunt cerate la exterior, cu o formă oval-alungită. Pulpa fructelor este de culoare roşu aprins, densă, dulce şi zemoasă, cu un gust foarte bun. Hibridul are o capacitate bună de transport şi păstrare, atât în câmp, cât şi după recoltare.

 

Flander F1 este o varietate timpurie de pepene galben de tip ananas cu vigoare medie și o capacitate mare de legare. Hibridul se remarcă prin coacere uniformă și concentrată, recoltarea făcându-se cu ușurință.  Fructele au un gust foarte bun, o aromă excelentă, o pulpa de culoare alb – gălbuie, o formă ovală, iar coaja este rugoasă, ușor de recunoscut de către consumatori. Flander F1 are o greutate medie de 2 – 4 kg, este pretabil și pentru altoire, fiind compatibil cu portaltoiul Carnivor F1. Flander F1 se remarcă printr-o rezistență foarte bună la transport, asigurând siguranţa livrărilor de către producători.

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri-Advertoriale

Comentariile sunt închise pentru Recomandari  Syngenta – cultura de pepeni

Comments are closed at this time.

Cookies - Termeni si conditii