Horticultorul.ro

apr. 30 2015

SCAPA de ambalaje! – utilizarea responsabila a produselor de protectia plantelor

Dow_LogoDow AgroSciences sustine bunele practici agricole si de mediu in vederea dezvoltarii si promovarii unei agriculturi durabile.

In conditiile unor resurse limitate de apa si cu o tendinta de scadere a terenurilor agricole, pana in anul 2050 sistemele de productie alimentare trebuie sa suporte aproximativ 9 miliarde de oameni.

Astfel, Dow AgroSciences s-a angajat la cresterea responsabila a productivitatii culturilor prin randamente mai mari, soiuri variate si o mai buna gestionare a daunatorilor. Rezultatul anilor de cercetare au dus la dezvoltarea unor tehnologii si produse de ultima generatie cu scopul de a proteja sanatatea umana si mediul inconjurator.

Dow AgroSciences promoveaza utilizarea in mod responsabil a produselor de protectia plantelor prin oferirea fermierilor a celor mai bune practici de folosire in siguranta a produselor.

Membra AIPROM, Dow AgroSciences contribuie la informarea fermierilor cu privire la programul SCAPA – Sistemul de Colectare a Ambalajelor de Pesticide al AIPROM – mecanism de colectare, transport si valorificare a deseurilor de ambalaje din plastic, metal si hartie provenite de la produsele de protectia plantelor.

Toate serviciile de colectare prin SCAPA sunt gratuite atât pentru fermieri cât şi pentru distribuitorii produselor, cu respectarea strictă a Condiţiilor de preluare ale sistemului.

Pentru mai multe informatii accesati http://www.aiprom.ro/  &  Program  SCAPA 2015

 

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri

Comentariile sunt închise pentru SCAPA de ambalaje! – utilizarea responsabila a produselor de protectia plantelor

Comments are closed at this time.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Cookies - Termeni si conditii