Horticultorul.ro

iun. 15 2016

Şi mai mult pe internet! – www.yaravita.ro

2016_YARAVITA_150Când cumpărăm un fertilizant foliar, alegerea nu este deloc uşoară. Trebuie să alegem dintre numeroşi producători şi dintre produse şi mai numeroase pe cele care ne vor satisface cerinţele, dar mai ales vor satisface nevoile plantelor. Deseori încercăm să ne orientăm pe baza recomandărilor scrise de producător – însă efectul acestora depinde doar de un bun textier – dar merită să comparăm compoziţia şi – bineînţeles – preţul produselor. Toată admiraţia pentru cei care reuşesc să se descurce printre mulţimea de micro- şi macroelemente, şi să compare două produse. Mai cu seamă că producătorii nu utilizează aceleaşi unităţi de măsură pentru indicarea componentelor compoziţiilor.

Yara se străduieşte să uşureze viaţa fermierilor! Pe lângă produsele speciale de o calitate deosebită, vă stăm de asemenea la dispoziţie cu toate cunoştinţele consultanţilor noştri de specialitate, care dispun de o pregătire temeinică în domeniu. Toate acestea însă nu sunt de ajuns: zi de zi întâmpinăm şi noi greutăţile din viaţa fermierilor. De aceea v-am pregătit pagina de internet yaravita.ro! Dorim să vă susţinem în procesul dificil al alegerii fertilizantului foliar dintr-o gamă din ce în ce mai variată.

Pe pagina noastră veţi găsi o mulţime de informaţii legate de fertilizanţii foliari ai Yara şi despre familia de produse YaraVita.  Însă noutatea – care suntem convinşi că vă va oferi un ajutor real – este calculatorul de fertilizant foliar. Cu ajutorul acestuia puteţi compara fertilizanţii foliari, atât din punct de vedere al compoziţiei şi al conţinutului de substanţă activă, cât şi al preţului.

Prin intermediul acestui calculator puteţi transforma cantităţile exprimate în diferite unităţi de măsură pentru a compara doi fertilizanţi cu compoziţie asemănătoare, şi pentru a afla procentul de substanţe active conţinut de fiecare în parte. Puteţi compara atât conţinutul de NPK, cât şi cel de microelemente. Cu ajutorul acestui instrument, în funcţie de conţinutul de substanţă activă al fiecărui produs vă puteţi calcula cu uşurinţă costurile aferente aplicării pe un hectar.

Accesaţi acum! Merită să faceţi calcule!

 2016_YARAVITA_Calculator_520_2

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri

Comentariile sunt închise pentru Şi mai mult pe internet! – www.yaravita.ro

Comments are closed at this time.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.