Horticultorul.ro

sept. 02 2014

Summit Agro România are un nou Director de Dezvoltare

logo-sumi agroDaniel Săvălaș este noul Director de Dezvoltare al companiei Summit Agro România începând cu 1 Septembrie 2014. În vârstă de 42 ani, domnul Săvălaș dispune de o experiență remarcabilă, de peste 20 de ani, în domeniul agricol din România, lucrând în această perioadă la principalele companii din agribusiness-ul românesc și a dobândit astfel competențe deosebite în domeniile decisive pentru dezvoltarea Summit Agro România.

Atribuțiile domnului Săvălaș includ dezvoltarea de noi produse, expertiza tehnică acordată pentru toate produsele din portofoliul companiei pentru protectia plantelor și îngrășăminte și va coordona departamentul de înregistrări și omologări al companiei.

Alexandru Precup, președintele Summit Agro România declară: ”Venirea lui Daniel Săvălaș este un plus pentru compania noastră. Avem nevoie de expertiza importantă pe care o are în domeniu. În ultimul an echipa noastră s-a mărit și am investit mult în oameni bine pregătiți, nu numai în produse de calitate. Astfel, poziționarea echipei Summit Agro România ca una dintre cele mai tehnice de pe piață va fi și mai mult întărită prin venirea domnului Săvălaș.”

“Mă bucur că mi s-a oferit șansa de a mă alătura echipei Summit Agro România și am convingerea că împreună vom reuși, așa cum își dorește și domnul președinte, prin produsele și parteneriatele Summit Agro România, să ajungem unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piața din România.” a declarat domnul Daniel Săvălaș.

Echipa Summit Agro România este în continuă extindere, din ianuarie 2014 echipa de vânzări având trei directori regionali (pentru regiunile Sud, Est și Vest), la care s-au adăugat deja promotori pentru zonele de Sud și Est, urmând a se completa echipa pentru toate regiunile. Echipa comercială este susținută şi de echipa de management: Liliana Ionescu – Director Business Unit, Mihai Miriţescu – Director Departament Seminţe și Silviu Caimac – Manager Marketing.

Summit Agro a fost înfiinţată în România în anul 1997 şi face parte din grupul Sumitomo Corporation, cu sediul central în Japonia. Compania Summit Agro are un portofoliu complet de produse pentru protecția plantelor, semințe pentru cultura mare și legume, plus fertilizanți. Printre mărcile cele mai cunoscute comercializate în România amintim: Mospilan, Fury, Nurelle D (insecticide), Topsin, Yamato, Matiz (fungicide), Nisshin, Targa Super (erbicide), Sumistart P, Last N, Sazolene, Azo-speed, Elite (fertilizanţi) și semințe de porumb, rapiță, grâu, floarea soarelui și soia sub marca Summit Agro Seeds.

Sumitomo Group are o istorie ce datează din 1630, este prezentă în 116 ţări, cu peste 700 de sucursale, având un număr de aproximativ 74.000 de angajaţi. Corporaţia desfăşoară activităţi în diferite industrii, precum: industria de metale, transporturi şi sisteme de construcţii, mediu şi infrastructură, media, bunuri şi servicii pentru îmbunătăţirea stilului de viaţă, resurse minerale, energie, produse chimice şi electronice.

Pentru mai multe detalii şi informaţii, vă rugăm să o contactați pe Magda Stăicuț, Specialist Marketing Summit Agro România la telefon: 0741 286 121, sau e-mail: magda.staicut@sumi-agro.ro.

SUMIAGRO_520

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri-Advertoriale

Comentariile sunt închise pentru Summit Agro România are un nou Director de Dezvoltare

Comments are closed at this time.

Cookies - Termeni si conditii