Horticultorul.ro

iun. 05 2015

Summit Agro România dă startul la Summitterra 2015

Logo SummiTTerra Final

Summit Agro România a pornit și în 2015 seria de evenimente în câmp sub conceptul Summitterra – “Acolo unde tehnologia întâlnește pământul”. Miercuri, 3 iunie, la Grabat, în județul Brăila, peste 300 participanți au vazut în câmp portofoliul complet pe care compania îl pune la dispoziția fermierilor: semințe, îngrășăminte și produse pentru protecția plantelor. Seria de evenimente Summitterra continuă pe 10 iunie la Grabaț, judeul Timis ăi Girișul de Criș, județul  Bihor.

 

Cu ocazia acestui eveniment a avut loc lansarea unui nou insecticid pentru rapiță și cereale – NAGOMI. Cu un spectru larg de combatere a dăunătorilor și o formulare performantă – WG, Nagomi a demonstrat în câmp că va fi un partener de succes pentru fermierii din toată țara.

 

Alexandru Precup, președintele Summit Agro România declară: ”Începem să dezvoltăm o tradiție pentru Summitterra. Compania noastră a demonstrat încă o dată că pe lângă portofoliul complet (semințe, îngrășăminte și produse pentru protecția plantelor) are și echipa care le poate pune în valoare și poate explica avantajele acestora. Anul acesta am organizat o ediție Summitterra internațională:  președintele Sumi Agro Europa, dl. Wlodek Wleklik, a fost alături de echipă împreună cu un grup de colegi de la Sumi Agro Ucraina și Sumi Agro Bulgaria.”

 

Pe 3 iunie 2015, la Bărăganul, tehnologia adaptată condițiilor de cultură din Sud-Estul României a impresionat sute de fermieri din județul Brăila și județele învecinate. Aceștia au apreciat starea foarte bună a culturilor din platforma de peste 20 ha cultivată cu grâu, rapiță, porumb și floarea soarelui, în ciuda secetei prelungite din zonă. Portofoliul de insecticide, fungicide și erbicide a facut față cu succes la toate culturile. Din multitudinea de produse aplicate, s-au remarcat insecticidele Mospilan, Nurelle D, Novadim Progress, fungicidele Yamato, Topsin și Matiz și erbicidele Nisshin și Targa Super. În plus, au fost cultivați hibrizii Summit Agro Seeds și au fost folosite îngrășămintele de la Summit Agro.

 

Summit Agro a fost înfiinţată în România în anul 1997 şi face parte din grupul Sumitomo Corporation cu sediul central în Japonia. Compania Summit Agro are un portofoliu complet de produse pentru protecția plantelor, semințe pentru cultura mare și legume, plus fertilizanți. Printre mărcile cele mai cunoscute comercializate în România de amintim: Mospilan, Fury, Nurelle D (insecticide), Topsin, Yamato, Matiz (fungicide), Nisshin, Targa Super (erbicide), fertilizanţi (Sumistart P, Last N, Sazolene, Umostart, Elite) și semințe de porumb, rapiță, grâu, floarea soarelui și soia sub marca Summit Agro Seeds.

 

Sumitomo Group are o istorie ce datează din 1630, este prezentă în 116 ţări, cu peste 700 de sucursale, având un număr de aproximativ 74.000 de angajaţi. Corporaţia desfăşoară activităţi în diferite industrii: industria de metale, transporturi şi sisteme de construcţii, mediu şi infrastructură, media, bunuri şi servicii pentru îmbunătăţirea stilului de viaţă, resurse minerale, energie, produse chimice şi electronice.

 

Pentru mai multe detalii şi informaţii, vă rugăm să îl contactaţi pe Silviu Caimac, Manager Marketing Summit Agro România la adresa de e-mail: silviu.caimac@sumi-agro.ro sau la telefon 0741 273 280.

Alexandru Precup

Summitterra 2

Summitterra 1Logo SummiTTerra Final_520

Categorie: Agricultura

De la: Horticultorul

Comentariile sunt închise pentru Summit Agro România dă startul la Summitterra 2015

Comments are closed at this time.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Cookies - Termeni si conditii