Horticultorul.ro

feb. 01 2016

Summit Agro Romania lanseaza campania 2016 cu multe noutati

Summit Agro Romania lanseaza campania 2016Bucuresti, 28 ianuarie 2016

Pe 28 ianuarie 2016, intr-un cadru festiv, cu o prezenta foarte mare, imbucuratoare, a partenerilor care au fost alaturi si de aceasta data, asa cum au facut-o si de-a lungul anilor prin parteneriatul de succes, la Hotel Sheraton Bucuresti Summit Agro Romania a pornit sezonul 2016 cu produse noi in portofoliu, echipa extinsa si programe de marketing speciale pentru distribuitori.

Pe langa echipa, considerata cea mai importanta pentru Summit Agro Romania, ce continua procesul de extindere si dezvoltare inceput inca din 2013, o alta componenta pe care s-a pus mereu accentul sunt produsele.

Summit Agro Romania a lansat oficial un nou insecticid, sub numele Inazuma, un produs unic pe piata care ofera protectie completa.

Inazuma contine doua substante active: acetamiprid 100 g/kg + lambda-cihalotrin 30 g/kg si are un dublu efect: sistemic si de contact.

Ofera un spectru foarte larg de combatere a daunatorilor la rapita si porumb.

Alte doua produse unice pe piata au fost lansate cu aceasta ocazie: Fezan Plus (Clorotalonil 166 g/L + Tebuconazol 60 g/L) – un fungicid de top pentru grau si Mixanil – fungicid omologat pentru cartof, alcatuit din doua substante active eficiente: Clorotalonil 375 g/L + Cimoxanil 50 g/L.

In portofoliul Summit Agro a fost inclus din acest an si insecticidul Wizard (esfenvalerat 5%) cu un spectru larg de daunatori combatuti la grau, rapita, vita de vie, mar si varza.

In plus, doua erbicide pentru cereale vor completa portofoliul companiei: Arbiter (Fluroxipir 200 g/L) si Nuance (tribenuron-metil 750 g/kg).

Presedintele Summit Agro Romania, Alexandru Precup, declara: “Pentru ca si in viitor dorim sa crestem, am dezvoltat organizatia, incercand sa o facem cat mai flexibila, pentru a ne putea servi mai bine partenerii.

Am creat un department in care clientii nostri pot gasi imediat suport in ceea ce priveste relatia de afaceri cu noi – Departamentul de Relatii cu Clientii.

Dorim sa dezvoltam in continuare echipa din teren sporind numarul de promotori, dezvoltand echipa de Product Management, dar am creeat si un nou departament – Experti Tehnici.

O alta zona de dezvoltare consta in expansiunea operatiunilor noastre si in alte tari. Avand sprijinul conducerii noastre de la Sumi Agro Europe am inceput relatii de afaceri in tari din aria fostei Iugoslavii, tari precum Serbia, Croatia, Slovenia, dar si in Republica Moldova.

Pentru ca dorim sa facem aceeasi treaba excelenta si in aceste noi tari, am decis sa creem in companie o noua pozitie – Director Dezvoltare Internationala, cu cele 2 mari zone de afaceri: seminte si PPP.”

Summit Agro investeste si in dezvoltarea departamentului Marketing, pe langa cresterea numarului de promotori si dezvoltatea de Manageri de produs: “Vom veni cu lucruri noi, produse adaptate pietei din Romania si pachete atractive de beneficii pentru partenerii nostri. Vom fi din ce in ce mai activi si vom comunica din ce in ce mai intens pe canalele media, in special “new media”, care in ultima vreme a inceput sa fie din ce in ce mai utilizat si in domeniul nostru.” declara Silviu Caimac, Director Marketing Summit Agro Romania.

Se pune accentul pe echipa operationala in teren, care va fi din ce in ce mai aproape de parteneri, acum cu o noua structura si un nou coordonator, integrata cu formarea unei echipe tehnice care sa poata oferi suportul nesesar ori de cate ori este nevoie.

Daniel Savalas devine Coordonatorul Echipei de Vanzari si va avea in subordine intreaga echipa comerciala a Summit Agro Romania, revenind astfel intr-un domeniu in care a mai activat timp de mai mult de 10 ani – cel al vanzarilor; in agribusiness avand o experienta de peste 15 de ani.

“Am acceptat aceasta schimare cu entuziasm si sunt increzator ca vom face o echipa buna, puternica si ca vom avea rezultatele asteptate in cadrul companiei, atat la nivel national, cat si la nivel de grup, iar clientii nostri vor avea in continuare un partener de incredere si vom demonstra ca suntem alaturi ori de cate ori este nevoie.” declara domnul Savalas.

Margarint Nita-Dragomir este noul Director Tehnic, ce s-a alaturat echipei la finalul anului 2015.

Expertiza tehnica deosebita capatata pe parcursul a 20 ani de activitate in agribusiness, atat in cadrul unor companii nationale, cat si in cadrul unor companii multinationale, va contribui la dezvoltarea cu succes a portofoliului Summit Agro Romania.

Domnul Nita-Dragomir va coordona echipa formata din cei mai buni membri tehnici ai echipei Summit Agro Romania, dar si departamentul de omologari al companiei.

“Sunt bucuros ca m-am alaturat echipei si sunt increzator ca impreuna cu noua mea echipa tehnica, impreuna cu intreaga echipa Summit Agro, vom duce la bun sfarsit, cu succes, toate noile proiecte si vom reusi sa atingem obiectivele setate de Summit Agro Romania, atat pentru anul 2016 cat si pe termen mediu si lung.”, declara domnul Nita-Dragomir.

Alaturi de echipa Summit Agro Romania au fost prezenti la eveniment si reprezentanti de seama ai Sumi Agro Europe, domnii Wlodek Wleklik – Presedinte al grupului Sumi Agro Europe si domnul Frank Liebe – Group Strategic Marketing, dar si parteneri importanti de la Institutul Zemun Polje, ISK si Interagro UK.

Summit Agro este înfiinţată în România în anul 1997 şi face parte din Sumitomo Corporation cu sediul central în Japonia. Printre mărcile cele mai cunoscute comercializate în România de compania Summit Agro amintim: Fury, Mospilan (insecticide), Cyflamid 5 EW, Topsin, Yamato (fungicide), Targa Super (erbicide) şi fertilizanţi (Elite, Last N).

Sumitomo Corporation are o istorie ce datează din 1630, este prezentă în 116 ţări, cu peste 700 de sucursale, având un număr de aproximativ 74000 de angajaţi. Corporaţia desfăşoară activităţi în diferite industrii: industria de metale, transporturi şi sisteme de construcţii, mediu şi infrastructură, media, bunuri şi servicii pentru îmbunătăţirea stilului de viaţă, resurse minerale, energie, produse chimice şi electronice.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la adresa de e-mail magda.staicut@sumi-agro.ro, tel. 0741.286.121. – Magda Staicut, Manager Comunicare

Summit Agro Romania 2016_5 Summit Agro Romania 2016_4 Summit Agro Romania 2016_3 Summit Agro Romania 2016_2 Summit Agro Romania 2016_1 Noul Insecticid INAZUMA

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri

Comentariile sunt închise pentru Summit Agro Romania lanseaza campania 2016 cu multe noutati

Comments are closed at this time.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Cookies - Termeni si conditii