Horticultorul.ro

feb. 02 2015

Summit Agro România lansează noutățile pentru anul 2015

logo-sumi agro Sighișoara, 29 ianuarie 2015

Summit Agro România a lansat campania 2015 pentru toată gama de produse din portofoliul său (semințe, îngrășăminte și produse pentru protecția plantelor) în cadrul unui eveniment festiv și în prezența partenerilor din România și a invitaților din alte țări.

 

Unul dintre segmentele cheie este cel al produselor pentru protecția plantelor, ce s-a dezvoltat continuu, iar anul 2015 nu face excepție, Summit Agro România lansând două produse noi: Nagomi (un insecticid performant pentru rapiță și cereale) și Optimol (moluscocid cu o formulare nouă, revoluționară). Portofoliul de semințe a fost îmbunătățit cu hibrizi noi, ultraperfomanți: la porumb – ZP 488 și Topola de assuaga (ZP 555), la floarea soarelui – hibridul MN 11961 (cu tehnologie Clearfield), iar la soia soiurile Dekabig, Eiko și Fortezza.

 

Alexandru Precup, președintele Summit Agro România, declară: “Doresc să mulțumesc tuturor partenerilor noștri pentru colaborarea de succes avută în 2014. În anul 2015 ne vom concentra toate eforturile pentru a avea rezultate cel puțin la fel de bune. Unul dintre principalele noastre obiective este să oferim soluții complete, adaptate cât mai bine nevoilor fermierilor. Alt obiectiv al nostru este să implementăm tehnologii de vârf în cât mai multe ferme și de aceea îmbunătățim constant portofoliul nostru de produse.”

 

Dintre mărcile cele mai cunoscute comercializate în România amintim: Mospilan, Fury (insecticide), Topsin, Yamato, Rovral (fungicide), Nisshin, Targa Super (erbicide), fertilizanţi (Sumistart P, Brassitrel Pro, Last N), semințe (porumb ZP 341).

 

Echipa Summit Agro România se extinde și se consolidează, având în prezent o echipă de vânzări formată din trei directori regionali (pentru regiunea Centru și Vest, Sud, Est) ce coordonează directorii de zonă, la care se adaugă și reprezentanții tehnici, unul din segmentele ce se află încă în curs de dezvoltare.

 

Summit Agro a fost înfiinţată în România în anul 1997 şi face parte din grupul Sumitomo Corporation, cu sediul central în Japonia.

Compania Summit Agro România oferă soluții complete, integrând produse pentru protecția plantelor, semințe, atât pentru cultură mare cât și pentru legume și fertilizanți.

 

Sumitomo Corporation are o istorie ce datează din 1630, este prezentă în peste 150 de ţări, cu peste 700 de sucursale, având un număr de aproximativ 74.000 de angajaţi. Corporaţia desfăşoară activităţi în diferite industrii: industria de metale, transporturi şi sisteme de construcţii, mediu şi infrastructură, media, bunuri şi servicii pentru îmbunătăţirea stilului de viaţă, resurse minerale, energie, produse chimice şi electronice.

 

Pentru mai multe detalii şi informaţii, vă rugăm să o contactati pe Magda Stăicuț, Marketing Specialist Summit Agro România la telefon: 0741 286 121 sau e-mail: magda.staicut@sumi-agro.ro

Alexandru Precup_Presedinte Summit AgroWlodek Wleklik_Presedinte SAE SAROM 29 ian_sala SAROM 29 ian_sala 2 SAROM 29 ian sala 3

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri-Advertoriale

Comentariile sunt închise pentru Summit Agro România lansează noutățile pentru anul 2015

Comments are closed at this time.

Cookies - Termeni si conditii