mai 27 2016

Summit Agro România continuă tradiția SummiTTerra și în 2016

Summitterra_2016_1Summit Agro România continuă tradiția platformelor SummiTTerra și în anul 2016, al treilea an de când a pornit seria de evenimente în câmp sub sloganul “Acolo unde tehnologia întâlnește pământul”.

Luni, 23 mai 2016, la Bărăganul județul Brăila, peste de 200 de participanți au putut vedea în câmp, în condiții reale de cultivare, portofoliul complet pe care compania îl pune la dispoziția fermierilor: semințe, îngrășăminte și produse pentru protecția plantelor.

Seria de evenimente SummiTTerra continuă pe 2 iunie la Girișul de Criș, județul  Bihor și pe 9 iunie la Comana, județul Constanta.

Pe lângă prezentarea portofoliului complex al Summit Agro, ce acoperă toate cele trei categorii de produse din agribusiness – semințe, produse de protecția plantelor și fertilizanți, cu ocazia evenimentului a fost prezentat și Inazuma, un nou insecticid inovator pentru piața din România.

Inazuma este un amestec de două substanțe active și conține: 100 g/kg acetamiprid + 30 g/kg lambda-cihalotrin. Este omologat pentru combaterea dăunătorilor din culturile de rapiță, porumb și muștar – cu o tehnologie de înaltă clasă, având o formulare de tip WG – granule dispersabile în apă.

Acesta a demonstrat în câmp că este un partener de succes pentru fermierii din toată țara.

Portofoliul de insecticide, fungicide și erbicide a facut față cu succes provocărilor la toate culturile. Din seria de produse aplicate, pe lângă Inazuma, s-au mai remarcat si insecticidele Mospilan, Novadim Progress, fungicidele Yamato, Topsin și Fezan Plus și erbicidele Nisshin și Targa Super.

Pe lângă acestea, și hibrizii Summit Agro Seeds cultivați au avut rezultate foarte bune, ceea ce putem spune și despre fertilizanții Summit Agro, un segment care începe să se dezvolte din ce în ce mai mult pe piața din România.

Într-un an cu presiune foarte mare de boli, noul produs, lansat tot anul acesta – Fezan Plus a protejat culturile de cereale prin acțiunea celor două substanțe active: clorotalonil 166 g/L + tebuconazol 60 g/L.

Alexandru Precup, președintele Summit Agro România a declarat: “Am dezvoltat deja o tradiție prin evenimentele SummiTTerra, iar compania noastră a reușit să demonstreze an de an eficacitatea produselor noastre și faptul că are o echipă specializată, cu solide cunoștințe tehnice, care le poate pune în valoare și care poate oferi partenerilor suportul necesar atunci când au nevoie.”

Și anul acesta, tot ca o tradiție, la evenimentul de la Bărăganul a participat președintele Sumi Agro Europa, domnul Wlodek Wleklik, împreună cu reprezentanți ai Sumi Agro Turcia.

Valrom Exim a fost de asemenea prezent și de această dată le eveniment, în parteneriat, la fel ca și anul trecut, prezentând fermierilor, inclusiv cu o mică demonstrație, unelte și utilaje specifice pentru agricultură.

Pe 2 iunie 2016, la Girișul de Criș, tehnologia adaptată condițiilor de cultură din Vestul României va demonstra câtorva sute de fermieri din județul Bihor și județele învecinate rezultatele bune obținute datorită produselor Summit Agro, unde culturile sunt în stare foarte bună. Pe 9 iunie, la Comana, județul Constanța, se păstrează linia rezultatelor bune și se vor prezenta partenerilor culturile și rezultatele obținute, de asemenea, datorita produselor Summit Agro.

Summit Agro a fost înfiinţată în România în anul 1997 şi face parte din grupul Sumitomo Corporation cu sediul central în Japonia. Compania Summit Agro are un portofoliu complet de produse pentru protecția plantelor, semințe pentru cultura mare și legume, plus fertilizanți. Printre mărcile cele mai cunoscute comercializate în România de amintim: Mospilan, Fury, Nurelle D (insecticide), Topsin, Yamato, Matiz (fungicide), Nisshin, Targa Super (erbicide), fertilizanţi (Sumistart P, Umostart, Elite, Liqui K, Fertigofol Ultra, Sulfomax Fluid) și semințe de porumb, rapiță, grâu, floarea soarelui și soia sub marca Summit Agro Seeds.

Sumitomo Group are o istorie ce datează din 1630, este prezentă în 67 de ţări, cu peste 130 de sucursale, având un număr de peste 75.000 de angajaţi. Corporaţia desfăşoară activităţi în diferite industrii: industria de metale, transporturi şi sisteme de construcţii, mediu şi infrastructură, media, bunuri şi servicii pentru îmbunătăţirea stilului de viaţă, resurse minerale, energie, produse chimice şi electronice.

Pentru mai multe detalii şi informaţii, vă rugăm să îl contactaţi pe Silviu Caimac, Director Marketing Summit Agro România la adresa de e-mail: silviu.caimac@sumi-agro.ro sau la telefon 0741 273 280.

Summitterra_2016_2 Summitterra_2016_3 Summitterra_2016_4

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri-Advertoriale

Comentariile sunt închise pentru Summit Agro România continuă tradiția SummiTTerra și în 2016

Comments are closed at this time.

Cookies - Termeni si conditii