Horticultorul.ro

iul. 09 2017

SummiTTerra by Summit Agro – a patra editie

Deja devenită tradiție, SummiTTerra by Summit Agro a ajuns la cea de-a patra ediție cu seria de evenimente în câmp dedicate fermierilor, iar de anul trecut și partenerilor (distribuitorilor), și continuă sub același slogan: “Acolo unde tehnologia întâlnește pamantul”.

Summit Agro oferă soluții complete, punând la dispoziția fermierilor atât sămânță, cât și produse de protecția plantelor, fertilizanți și tratament sămânță, cu 20 de ani de existență pe piața din România, 20 de ani de experiență și tehnologie japoneză.

Și în 2017 s-au prezentat fermierilor, în condiții reale de cultivare, două platforme:

Pe 30 mai, în comuna Bărăganu, Brăila și pe 20 iunie la Oradea, Bihor, fermierii prezenți în număr mare au putut vedea rezultatele bune obținute cu produsele și schema de tratament recomandată de Summit Agro România.

Evenimentul organizat la cea de-a treia platformă, pe 8 iunie, la Comana, Constanța, a fost dedicat partenerilor, care au putut vedea, de asemenea în condiții reale de cultivare, ceea ce pot face produsele oferite de Summit Agro, produse pe care aceștia le comercializează ulterior către fermieri.

În toate cele trei platforme Trika Expert, insecticidul ce conține în aceeași granulă și fertilizant starter, cu rezultate deosebite, a primit atenția cuvenită unui produs unic pe piața românească, aflat în primul an de comercializare. Este un insecticid piretroid de sinteză care acționează prin contact și ingestie, folosit pentru combaterea unui număr mare de daunători din sol.

De interes pentru fermieri și parteneri a fost și fungicidul Perseo, produs introdus în portofoliul Summit Agro în acest an.

Perseo este un fungicid sistemic ce are ca substanțe active clorotalonil (233 g/L) și azoxystrobin (68 g/L). Clorotalonilul are un impact extrordinar. Oprește sporularea și stopeaza imediat atacul. Apoi intră în acțiune componenta sistemică.

Este omologat pentru combaterea bolilor din culturile de grâu, triticale, secară și orz, cu o tehnologie de înaltă clasă și s-a dovedit a fi un partener de succes în toate cele trei platforme.

În deschiderea evenimentelor, Alexandru Precup, președintele Summit Agro România a declarat: “Menținem tradiția SummiTTerra și continuăm să ne ținem promisiunea fată de fermieri și parteneri, promisiunea că le vom fi alături și îi vom susține mai departe prin echipa prezentă în teren. Dezvoltăm echipa în mod constant și investim pentru a face produsele Sumi Agro România cât mai cunoscute, astfel încât să venim în spijinul clienților din toată țara. Condițiile pedoclimatice diferă în fiecare zonă a țării, acesta fiind motivul pentru care întregul colectiv, cunoștințele tehnice și logistice și nu numai, contribuie la crearea și oferirea suportului personalizat pentru fiecare client.”

Și anul acesta, tot ca o tradiție, la evenimentul de la Bărăganu, printre participanți s-au numărat și oaspeți de seamă ca: Directorul de Dezvoltare al Sumi Agro Europa – Ken Priestley, impreună cu reprezentanți ai Sumi Agro Turcia, Sumi Agro Bulgaria și Sumi Agro Rusia.

La evenimentul de la Oradea au fost prezenți partenerii noștri de la Institutul ZP de cercetare a porumbului din Serbia și Directorul de Marketing Strategic al Sumi Agro Europa – Frank Liebe.

Din multitudinea de produse aplicate s-au remarcat insecticidele Inazuma, Mospilan, Trika Expert, fungicidele Yamato, Granuflo 80 WG și Fezan Plus Matiz și erbicidele Nisshin, Targa Super și Pledge. În plus, au fost cultivați hibrizii Summit Agro Seeds și au fost folosite ingrășămintele microgranulate de la Summit Agro – Sumistart P, Umostart, Sulfomax Fluid.

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri

Comentariile sunt închise pentru SummiTTerra by Summit Agro – a patra editie

Comments are closed at this time.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Cookies - Termeni si conditii