Horticultorul.ro

sept. 03 2013

Syngenta aduce pe piaţa din România primul pepene verde fără seminţe

Syngenta România anunţă lansarea pe piaţa românească a primului pepene verde fără seminţe. “Fascination, aşa cum este denumit acest pepene, a fost cultivat pentru prima oară în România în acest an şi va putea fi cumpărat din magazinele Carrefour Băneasa şi Orhideea din Bucureşti, începând din 3 august 2013”, a declarat Andrei Măruţescu, director de comunicare al companiei Syngenta România.

 

“Pepenele Fascination este obţinut ca oricare alt pepene, este la fel de gustos şi sănătos şi nu este modificat genetic. Avantajul de a nu avea seminţe face ca Fascination să fie un pepene uşor de consumat, în special de către copii”, a declarat Nicoleta Ghindaru, expert produse legume, Syngenta România.

 “Prin astfel de produse inovatoare, oferim beneficii fermierilor, clienţilor noştri direcţi, dar şi avantaje sporite de calitate pentru consumatori”, a mai declarat Andrei Măruţescu.

Syngenta este o companie internațională de vârf, cu peste 27.000 de angajați în mai mult de 90 de țări, cu toții dedicați scopului nostru de a crește potențialul plantelor. Prin cercetare, o prezență globală și angajament față de partenerii noștri, contribuim la creșterea productivității culturilor, protecția mediului înconjurător, a sănătății populației și calității vieții. Pentru mai multe informații despre Syngenta vă rugăm să accesați www.syngenta.ro, www.syngenta.com  sau www.growmorefromless.com.

 Avertisment referitor la declarațiile previzionale

Acest document conține o serie de informații cu privire la viitor, ce pot fi recunoscute prin folosirea verbelor la modul viitor sau condițional sau prin termeni ce implică o proiecție în viitor. Asemenea declarații pot fi obiectul unor riscuri şi incertitudini ce pot face ca rezultatele reale să difere esențial de cele prezentate în acest document. Pentru mai multe informații referitoare la aceste riscuri şi incertitudini, precum şi la altele, vă invităm să consultați formularul oferit publicului de Securities and Exchange Commission din SUA. Syngenta nu îşi asumă nicio obligație în a actualiza declarațiile cu caracter previzional pentru a reflecta rezultate existente, ipoteze modificate sau alți factori. Acest document nu constituie sau nu face parte din nicio ofertă sau invitație de vânzare sau emitere, din nicio solicitare a unei oferte de achiziționare sau abonare la acțiuni ordinare ale Syngenta AG sau Syngenta ADS si nici nu stă la baza sau nu este legat de niciun contract în acest scop.

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri-Advertoriale

Comentariile sunt închise pentru Syngenta aduce pe piaţa din România primul pepene verde fără seminţe

Comments are closed at this time.

Cookies - Termeni si conditii