Horticultorul.ro

mai 27 2014

Timpurietate si uniformitate prin fertilizare foliara

mar_cropToti producatorii de legume si fructe isi doresc, in special in prima parte a sezonului de productie, sa obtina cat mai timpuriu fructe coapte pentru a putea iesi cu ele la piata la un pret bun. De asemenea ei pun accent si pe un grad de uniformitate al coacerii si al marimii fructelor cat mai bun pentru a putea obtine loturi cat mai omogene de produse.

GREEN HAS ITALIA a conceput un produs, HASCON M10AD, care vine in ajutorul producatorilor asigurandu-le o imbunatatire a coacerii, timpurietate si uniformitate a productiei.

HASCON M10AD este un ingrasamant performant care, datorita formularii sale speciale si imbogatirii cu microelemente specifice, este imediat absorbit de catre plante.

Produsul poate fi aplicat atat foliar cat si prin fertigare, conducand la un raspuns prompt din partea culturii, adica la cresterea productiilor din punct de vedere calitativ si cantitativ.

Poate fi aplicat in amestec cu produsele de protectia plantelor.

 PRINCIPALELE AVANTAJE:

  • IMBUNATATIREA COACERII, deoarece creste continutul de zaharuri si substanta uscata din fructe si din alte organe de rezerva.
  • CRESTE CALITATEA PRODUCTIEI, deoarece stimuleaza sinteza compusilor aromatici, polifenolici, antioxidanti precum si a altor compusi organici ce au un rol important din punct de vedere organoleptic.
  • STIMULEAZA MATURAREA LEMNULUI, deoarece stimuleaza procesele de lignificare a tesuturilor la pomii fructiferi si vita de vie.

HASCON M10 AD se aplica foliar in doza de 1,5-2,5 l/ha (150-250 ml/hl) si prin fertigare in doza de 15-35 l/ha.

Produsul este folosit cu rezultate foarte bune de cativa ani in bazinul legumicol Izbiceni din judetul Olt. Aici cultivatorii de tomate il aplica pentru stimularea coacerii si pentru uniformitatea productiei, in acest mod ei putand iesi cat mai repede cu productia pe piata.

green_contacthascon-m10-ad_confezione

tomate struguri piersic mar

Categorie: Agricultura

De la: Parteneri

Comentariile sunt închise pentru Timpurietate si uniformitate prin fertilizare foliara

Comments are closed at this time.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Cookies - Termeni si conditii