iul. 27 2014

Dulceata de coacaze albe

Dulceata de coacaze albeIngrediente

1. Coacaze albe
2. Coacaze negre sau Afine (200 g pentru culoare daca avem)
3. Zahar
4. Gel fix

Coacazele albe si cele negre (200 g) se spala si se desfac boabele de pe ciorchini. Boabele se dau prin masina de rosii (Vacsy Zepter), pentru a separa semintele de suc & pulpa. Sucul rezultat se amesteca cu cantitatea de zahar necesara si cu gel fix, apoi se pun pe foc. Dupa ce incepe sa fiarba se lasa timp de 3 minute.

Se spala borcanele se usuca si se umplu cu dulceata fierbinte. Se strange bine capacul si se intorc borcanele cu capacul in jos timp de 5 minute.

coacaze albe

Fig. 1 Coacaze albe

coacaze albe

Fig. 2 Extragerea semintelor cu ajutorul presei la rece Vacsy Zepter

coacaze albe

Fig. 3 Gelfix extra

coacaze albe

Fig. 4  Dulceata de coacaze albe

Categorie: Mancare sanatoasa

De la: Horticultorul

Comentariile sunt închise pentru Dulceata de coacaze albe

Comments are closed at this time.

Cookies - Termeni si conditii