iul. 27 2014

Dulceata de mure de cultura

dulceata de mureIngrediente

1. Mure de cultura
2. Zahar
3. Gel fix

Murele de cultura se spala si se dau prin masina de rosii (Vacsy Zepter), pentru a separa semintele-lignificate de suc & pulpa. Sucul rezultat se amesteca cu cantitatea de zahar necesara si cu gel fix, apoi se pun pe foc. Dupa ce incepe sa fiarba se lasa timp de 3 minute.

Se spala borcanele se usuca si se umplu cu dulceata fierbinte. Se strange bine capacul si se intorc borcanele cu capacul in jos timp de 5 minute.

Atentie !!! se vor utiliza numai vase din inox sau plastic, dupa caz

dulceata de mure

Fig. 1 Mure de cultura

dulceata de mure

Fig. 2 Extragerea sucului si a pulpei

dulceata de mure

Fig. 3 Extragerea sucului si a pulpei

dulceata de mure

Fig. 4 Punem dulceata in borcane

dulceata de mure

Fig. 5 Dulceata de mure cu gelfix

Categorie: Mancare sanatoasa

De la: Horticultorul

Comentariile sunt închise pentru Dulceata de mure de cultura

Comments are closed at this time.

Cookies - Termeni si conditii