iun. 12 2014

Dulceata de coacaze rosii

Dulceata de coacaze rosiiIngrediente

1. Coacaze rosii
2. Zahar
3. Gel fix

Coacazele rosii se spala si se desfac boabele de pe ciorchini. Boabele se dau prin masina de rosii (Vacsy Zepter), pentru a separa semintele de suc & pulpa. Sucul rezultat se amesteca cu cantitatea de zahar necesara si cu gel fix, apoi se pun pe foc. Dupa ce incepe sa fiarba se lasa timp de 3 minute.

Se spala borcanele se usuca si se umplue cu dulceata fierbinte. Se strange bine capacul si se intorc borcanele cu capacul in jos timp de 5 minute.

Coacaze rosii

Fig. 1 Coacaze rosii

Dulceata de coacaze rosii

Fig. 2 Extragerea sucului cu pulpa de coacaze rosii

Dulceata de coacaze rosii

Fig. 3 Extragerea sucului cu pulpa de coacaze rosii

Dulceata de coacaze rosii

Fig. 4  Extragerea sucului cu pulpa de coacaze rosii

Dulceata de coacaze rosii

Fig. 5 Extragerea sucului cu pulpa de coacaze rosii, a 2-a presare

Dulceata de coacaze rosii

Fig. 6 Dulceata de coacaze rosii

Dulceata de coacaze rosii

Fig. 7 Dulceata de coacaze rosii

Categorie: Mancare sanatoasa

De la: Horticultorul

Comentariile sunt închise pentru Dulceata de coacaze rosii

Comments are closed at this time.

Cookies - Termeni si conditii