oct. 28 2014

GOGOSARI CU SOS

GOGOSARI CU SOS-la borcanIngrediente

– 5 kg gogosari

– 400 ml ulei

– 400 ml otet

– 400 gr mustar

– 6 linguri bulion

– 12 linguri zahar

– sare (dupa gust)

– piper boabe, boabe de mustar, foi de dafin

 Preparare

Se spala gogosarii, se curata de seminte, apoi se taie fasii.

Separat de amesteca toate ingredientele (ulei, otet, mustar, bulion, zahar, sare, piper, boabe mustar si foi de dafin) si se toarna peste gogosarii taiati. Amestecul rezultat se pune la fiert timp de 45 minute la foc mediu.

Se opreste focul si se baga in borcane compozitia fierbinte, dupa care se acopera borcanele cu o patura si se lasa asa pana se racesc.

GOGOSARI CU SOS

Fig. 1 GOGOSARI CU SOS

GOGOSARI CU SOS-la borcan-conserve de iarna

Fig. 2 GOGOSARI CU SOS

Categorie: Mancare sanatoasa

De la: Horticultorul

Comentariile sunt închise pentru GOGOSARI CU SOS

Comments are closed at this time.

Cookies - Termeni si conditii