apr. 09 2010

Mancare de urzica (Piure de urzica)

Mancare de urzica: „Piure de urzica”

Ingrediente:

–        1kg urzici

–        1 capatina de usturoi

–        50 ml ulei

–        2 linguri cu varf de faina

Preparare:

Urzicile se fierb in apa, apoi se toaca marunt

Se pune uleiul pe foc si cand este incins se adauga urzicile

Se amesteca bine si energic cu o lingura de lemn apoi se adauga incet apa care a ramas de la fierbere astfet incat sa iasa ca un piure mai gros.

Se adauga apoi usturoiul pisat

Faina se dizolva cu apa rece, se adauga peste urzici, lasand-o sa dea cateva clocote.

Mancarea de urzica – piure, se poate servi si cu oua prajite.

Categorie: Mancare sanatoasa

De la: Horticultorul

Comentariile sunt închise pentru Mancare de urzica (Piure de urzica)

Comments are closed at this time.

Cookies - Termeni si conditii